methodieken

Aanvankelijk was ik nogal sceptisch maar gaandeweg de toelichting over de uitkomsten van het onderzoek werd ik verrast door de opvallende gelijkenis. Zeker toen ik er achteraf meer over ben gaan nadenken.
Het geeft je wat handvatten om bewuster om te gaan met je uitdagingen en alert te zijn op je valkuilen. Maar ook om te genieten van hetgeen je al bereikt hebt. O.A.


Numerologie

Bij numerologie kijk ik naar jouw geboortedatum samen met je naam zoals die bij de burgerlijke stand staat ingeschreven. Deze vraag ik voorafgaand aan het consult van je, zodat ik hierop kan invoelen. Uit jouw gegevens komen een hele reeks getallen met bijbehorende beschrijvingen die iets zeggen over jou als persoon.

Op zoek naar jouw talenten, lessen, en valkuilen

Samen bekijken we deze en bespreken we jouw talenten, lessen en valkuilen. Wat is er al geleerd, welke talenten bezit je al, welke lessen staan nog open, waardoor komt dat en hoe kunnen we deze (verder) uitwerken. Kortom, wat zeggen al deze getallen over jou en hoe zetten we jou daarmee in je kracht. Want wie volgens de getallen leeft, wordt een blijer mens! Verder is het leggen van gevoels-, talent- en boodschapkaarten een vast onderdeel van het consult.

Je ontvangt als naslagwerk een overzicht van jouw persoonlijke numerologie waar alles duidelijk in uitgewerkt staat. Consult: 1,5 uur.

Dankzij de numerologie-berekeningen en Eddy’s intuïtie heb ik vragen uit mijn verleden op kunnen lossen. En heb ik handvatten gekregen voor de toekomst. Een onverwacht bevrijd gevoel. M.A.

Een numerologie-consult kan al vanaf € 45,-

Mini-consult numerologie

Je krijgt binnen een week antwoord. Qua privacy: alles blijft bij ons tweeën!

In een prettig gesprek loopt Eddy alles na en legt het zorgvuldig uit. Ik moest ook even stil staan bij de veranderprocessen op dit moment en dan beroep doen op de berekening. ‘Hoe zou het zijn als ik deze feiten in mijn beslissing meeneem?’
Je hebt altijd een vrije keuze, wel geeft deze wetenschap je een goede houvast. En Eddy kan het op een mooie manier overdragen. V.L.

Transformatieve Mediation & Life Coaching kost € 120 per consult


Transformatieve Mediation
& Life Coaching

De Transformatieve Mediation & Life Coaching zet ik in als er een conflict is ontstaan in je leven wat (nog) niet is opgelost. Dit kan een conflict zijn met jezelf, binnenin jou, of een conflict met een ander. In het laatste geval kan de ander, wanneer gewenst en mogelijk, er tijdens het consult bij zijn. Dit mag, maar hoeft niet.

Onverwerkte issues verdienen aandacht

Wij gaan het probleem samen afpellen om tot de kern te komen, het om te vormen en het op te lossen. We gaan kijken wat het met jou heeft gedaan, wat jouw aandeel hierin is geweest en het helpen af te sluiten. Je maakt een transformatie door en je maakt jezelf vrij van de onverwerkte issues.

Consult: 2 uur. Vaak zijn er meerdere sessies nodig.

Dat was een mooie en zeer boeiende sessie. Heel bijzonder om te ervaren. Ik duik erin. Fijn om zo’n naslagwerk te hebben.
De berichten die je doorkreeg sterken me. Zeer waardevol dat je bevestigde dat er een beschermende kracht om mij heen is. R.A.

Transformatieve Mediation & Life Coaching kost € 120 per consult

Dit lijkt wat voor mij... ik wil een afspraak of meer weten


Medium

Als Medium kan ik invoelen op geboortedata, voorwerpen en sieraden van iemand. Ik heb de gave dat ik berichten binnenkrijg vanuit het universum die belangrijk zijn voor jou.

Een afzonderlijke òf ingeïntegreerde methodiek

Ik kan hierbij ook invoelen op personen die al overleden zijn. Wat ik invoel, kan ik niet sturen. Ik krijg binnen wat er binnen mag komen.

Consult: 1 uur.

Eddy is rustig, zorgzaam en integer… maakt het zo dat je vrijheid voelt bij het interpreteren. Zijn sessies zijn leuk, vrolijk, licht en leerzaam! M.S.

Een medium-sessie kost € 60

term verklaard: 3e cyclus

56+ jaar. De terugkijkfase. In het jaar waarin je geboren bent staat de informatie die jij mag leren vanaf je 56ste. Plus wat je nog hebt lagen liggen in voorgaande jaren.

term verklaard: 2e cyclus

28-56 jaar. Het cijfer van de geboortedag geeft de periode van de volwassenheid aan. In deze periode mag je de lessen, talenten en valkuilen uit je volwassenheidsfase uitwerken plus eventueel wat je in je jeugd hebt laten liggen.

term verklaard: Karmische lessen

Dit zijn lessen die we echt moeten gaan leren vanaf de geboorte, die uit vorige levens zijn blijven liggen of uit de familiesystemen.