referenties

groeien en ontwikkelen

In een prettige ontspannen sfeer, met Eddy toegewijd en enthousiast, een goed gesprek gehad. Wat Eddy me vertelde sloot aan bij wie ik ben. Een soort bevestiging, die me sterkte om door te gaan met hoe ik in het leven sta en hoe ik om ga met de dingen. Maar daarnaast ook een aantal heldere aanknopingspunten voor de toekomst, om aan te werken en zo verder te kunnen groeien en ontwikkelen. F.S.

op de goede weg

Ik vond het een fijne sessie, in een rustige ongedwongen setting. Ik kon merken dat je goed voorbereid was en alles goed had verzorgd. Je nam ruimschoots de tijd en was zorgvuldig in je uitleg. Je stelt je nieuwsgierig en gelijkwaardig op waardoor het makkelijk is om me te openen. Wat er uit de ‘getallen’ kwam sloot mooi aan bij mij en gaf vertrouwen dat ik op de goede weg ben. Bedankt en groet!  A.d.V.

kracht om mij heen

Dat was een mooie en zeer boeiende sessie. Heel bijzonder om te ervaren. Ik duik erin. Fijn om zo’n naslagwerk te hebben. De berichten die je doorkreeg sterken me. Zeer waardevol dat je bevestigde dat er een beschermende kracht om mij heen is. R.

verrijkend

Eddy neemt uitgebreid de tijd voor je en bereidt zich goed voor. Een heel bijzondere ervaring. Verhelderend en verrijkend. Ik heb mezelf nog beter leren kennen. Het is een cadeautje aan jezelf.

om nooit meer te vergeten

De sessie met Eddy met gebruikmaking van numerologie en transformatieve mediation, heeft mij een dieper inzicht gegeven in hoe ik als persoon in elkaar zit en wat ik ‘kwijt’ was bv. uit mijn verleden.

De heldere inzichten in de onderdelen van numerologie hebben mij in een compleet persoonlijke spiegel van mijzelf doen kijken. Ook al zou je kunnen zeggen dat je met je eigen kijk op je persoon en leven redelijk bekend bent, toch heeft deze wijze mij veel meer een soort 360˚-inzicht van mijzelf gegeven.

Daarnaast heeft Eddy, in combinatie met zijn personal coaching, mij laten realiseren dat van mijn eigen gedrag, met name waar ik mij aan stoorde,  te achterhalen was wat daaraan ten grondslag lag. En met de wijze waarop Eddy mij hielp, heb ik dit gedrag onder controle weten te krijgen. Zover zelfs, dat ik mij niet meer laat triggeren, door wat of wie dan ook. Ik heb geleerd dit te herkennen en er mee om te gaan. En ik voel me nu zoveel beter! Dit gaf mij een geweldige ommekeer in mijn eigen leven.

Alle gesprekken, die hebben we hebben gevoerd, waren buitengewoon plezierig. Er was plaats voor verdiepende vragen, voor humor en voor verwondering, maar ook voor emotie! De sereniteit van de sessies waren voor mij een verademing en daar straalde dan ook weer heel veel rust uit. Eddy nam letterlijk alle tijd voor de sessie, inhoudelijk, en voor mij, als persoon.

De mediamieke boodschappen waren voor mij zeer persoonlijk en ontzettend emotioneel, maar ook heel verhelderend. Het gaf mij de antwoorden, waar ik al tijden op zat te wachten, bleek later. En ik voelde mij daardoor weer een ‘completer’ mens.

Eddy, dank je wel, voor de wijze waarop je mij hebt laten kennismaken met numerologie en een dieper inzicht in mijzelf. Dank ook voor de serene sfeer, die er bij onze gesprekken was.  Ik zal dit nooit meer vergeten!

Ik vind je een topper! A.A.

veel geleerd

Ik heb veel geleerd door de sessie. Het was prettig en voelde mij op mijn gemak. Soms nog moeilijk toe te passen wat bij mij hoort. Maar denk vaak terug hoe ik anders tegen situaties aan kan kijken.
Pak het boekje zo nu en dan even erbij. Dan kan ik er even naar kijken. Helpt mij wel. W.v.D.

toeval bestaat niet

Ik kwam helemaal blanco bij praktijk Allicht voor een Numerologie sessie. Het was een mooi, ontspannen en open gesprek, een wandeling langs talenten, lessen en valkuilen, wat me al dan niet nieuwe inzichten maar ook de bevestiging heeft gegeven dat toeval eigenlijk niet bestaat. D.W.

fijne ervaring

Hele fijne ervaring gehad met Eddy van Praktijk Allicht.
Ik ging door een moeilijke periode, maar het gesprek met Eddy heeft me mooie inzichten gegeven in mezelf en in mijn levenspad. Ik was bijvoorbeeld erg ongelukkig doordat ik me niet “vrij voelde”.  Hier was ik me eerst nooit van bewust, maar mijn bestemmingsgetal wees uit dat vrijheid voor mij heel belangrijk is. Dat gaf veel duidelijkheid! Dit was mijn allereerste ervaring met numerologie. Eddy heeft mij hier heel warm en fijn mee kennis laten maken met een prettig en duidelijk consult.
M.v.P.

stof tot nadenken

Mijn drie vriendinnen en ik vonden het een prettige en interessante middag. We voelden ons op ons gemak. Natuurlijk omdat wij elkaar goed kennen maar ook op ons gemak met jouw aanwezigheid. Je behandelde ons heel respectvol en liet ons steeds de keus: herken je de dingen of is het niet zo? Dat was heel fijn. Je toon was goed en je luisterde goed. Ikzelf heb deze middag geleerd dat ik goed mijn grenzen moet aangeven en NEE moet zeggen. Dat is op dit moment mijn “item”. Zo hebben wij alle vier er wat van mee genomen, een thema waar wij nu aan werken. Al met al vonden wij het een prachtige middag met veel stof om over na te denken. N.G.

mindfulness

Aanvankelijk was ik nogal sceptisch maar gaandeweg de toelichting over de uitkomsten van het onderzoek werd ik verrast door de opvallende gelijkenis. Zeker toen ik er achteraf meer over ben gaan nadenken. Het geeft je wat handvatten om bewuster om te gaan met je uitdagingen en alert te zijn op je valkuilen. Maar ook om te genieten van hetgeen je al bereikt hebt. Mindfulness in deze roerige tijd! O. A.

richting in mijn leven

De sessies met Eddy waren prettig: hij neemt de tijd en geeft een veilig gevoel om de uitkomsten van de jongerennumerologie te bespreken. Het is prettig de betekenis na te kunnen lezen. Het geeft mij een richting in mijn leven en een bevestiging van bepaalde keuzes op mijn levenspad. Bedankt! E.

diepe indruk

Wat het meeste indruk op mij heeft gemaakt is de vraag aan Eddy of hij kon intunen op mijn zoon Kevin met een verstandelijke beperking. Hetgeen hij mij daarna mededeelde heeft zoveel impact op mij gehad. Ik vond het zo bijzonder. Het klopte exact en ik kon hem daardoor beter plaatsen en begrijpen. Heeft diepe indruk gemaakt. Graag zou ik op een volgend moment willen vragen of hij hetzelfde bij mijn andere 2 zonen kan doen. Dank Eddy. I.J.

meer zelfvertrouwen

Ik werd door een vriend verwezen naar Eddy. Met slechts een geboortedatum in een gesloten envelop kon hij omschrijven wat er in mij om ging destijds. Naar aanleiding daarvan een afspraak gemaakt voor een numerologiesessie bij Eddy thuis. We hebben een heel gezellig en open gesprek gehad en daarin de cijfers besproken die uit mijn geboortedatum herleid konden worden. Een herkenbaar verleden en heden kwam daaruit, evenals een toekomstbeeld waar ik wat mee kon en me meer zelfvertrouwen gaf. Eddy heeft een fijne en vrolijke persoonlijkheid. Mocht je zelf overwegen een numerologiesessie te gaan doen dan ben je bij hem aan het juiste adres. B.

inzicht in mezelf

De sessie die ik bij Eddy heb gedaan, heb ik als heel fijn ervaren. Eddy stelde mij op mijn gemak, is een begripvol persoon en voor mij voelde het vertrouwd om met hem te praten. De sessie heeft mij inzicht gegeven in mezelf. S-G.

grateful and inspiring

I had a very interesting and enlightening consult with Eddy. First of all I had a short pre-consult with him via Zoom after which I asked if I could have a full session. I have always believed in special numbers and during our session I was amazed how the numbers coordinated with my life from when I was young up till the present time. Eddy was very thorough in explaining the various stages of my life. Also the message from a recent dearly departed was so comforting and heartening. I am so grateful to you Eddy for a very inspiring session and a new insight in my outlook. Good Luck in your endeavors and God Bless. I.G.

weer vertrouwen in mezelf

“In een moeilijke en vooral donkere periode van mijn leven is Eddy met zijn praktijk op mijn pad gekomen. Na een allerhartelijkst ontvangst (lange en koude autorit) heeft Eddy aan mij de wereld van de numerologie voor mijn persoonlijke situatie uitgelegd. Heel interessant om te ontdekken, wat verleden-heden-en toekomst voor mij hebben betekend, nu betekenen en mogelijk kunnen gaan betekenen. Het frappante is, dat een aantal zaken die naar voren kwamen al in mijn dagelijkse leven zijn uitgekomen. Het consult bij hem heeft mij absoluut geholpen om weer vertrouwen te krijgen in mijzelf en de weg waarop ik verder dien te gaan.Ik hoop echt, dat meer mensen door Eddy geholpen kunnen worden. Zijn consult is een absolute aanrader voor iedereen die met levensvragen zit”. G.H.d.W.

(her)ontdek jezelf

Hoewel je weet dat er is meer dan je denkt, met Eddy, zijn charisma, intuïtie en kennis (her)ontdek je jezelf. Met een terugblik en vooruitblik die je steviger in het zadel zet om op je levens-galop of levens-draf verder te gaan. Het is allicht, ‘all light’”. Eddy bedankt! N.S.

mooie emoties

Met een groepje vriendinnen een numerologiesessie gedaan. Wat een indrukwekkende ervaring. In een prettige sfeer erg veel inzichten gekregen. Bijzondere vooraf ingevoelde boodschappen gaven veel inzichten en mooie emoties. Het was echt een fantastische ervaring die ik meerdere mensen gun. R.A.

cadeau aan jezelf

Het consult met Eddy heeft me geholpen om mezelf weer een stukje beter te leren kennen en ook te bevestigen wat ik voel. Ik vond het een heel prettig gesprek. Eddy neemt je mee op een reis door je getallen heel moeiteloos en ook met humor. Ik voelde me heel erg op mijn gemak, Eddy heeft een rustige uitstraling en dat geeft een vertrouwd en veilig gevoel. Of er nog opmerkingen of aandachtspunten zijn? Nou niet voor mezelf hoor hahaha……… maar ik vind dat Eddy wel wat meer mag vragen voor zo’n mooie sessie met ook nog een papieren uitdraai van het overzicht van je numerologie wat heel leuk is als naslagwerkje voor jezelf. Echt een heel bijzonder en mooi cadeau aan jezelf. Ook een superleuk idee om het cadeau te doen aan je vriend of vriendin of een andere dierbare. Eddy heel erg bedankt voor de mooie sessie, ik kom over een half jaar een vervolgsessie doen, ik wil meer weten en uitdiepen nog! Hartelijke groetjes, K. v. R.

betrokken en oprecht

Bij Eddy voelde ik me erg thuis. Het was mogelijk om alles wat voorbij kwam te bespreken. Ook na die tijd vraagt Eddy af en toe hoe het ervoor staat. Daaruit blijkt zijn betrokkenheid en oprechtheid. I.V.