referenties

veel inzichten

De sessie numerologie met Eddy was mijn eerste kennismaking met deze vorm van therapie. Ik wist niet wat ik zou kunnen verwachten. Ik vond het bijzonder hoeveel inzichten ik tijdens de sessie met Eddy kreeg. Over mijzelf, patronen en keuzes. Ook werkte de sessie lang door, en nog steeds bij het maken van nieuwe keuzes. Eddy kan helder uitleg geven en het was een fijn gesprek, waarbij de tijd voorbij vloog. Na afloop krijg je een mooi boekje mee over jouw persoonlijke getallen en de levenslessen, uitdagingen en talenten die daarbij horen.K.v.B. 

inzicht in mezelf

De sessie die ik bij Eddy heb gedaan, heb ik als heel fijn ervaren. Eddy stelde mij op mijn gemak, is een begripvol persoon en voor mij voelde het vertrouwd om met hem te praten. De sessie heeft mij inzicht gegeven in mezelf.” S-G.

om nooit meer te vergeten

“De sessie met Eddy met gebruikmaking van numerologie en transformatieve mediation, heeft mij een dieper inzicht gegeven in hoe ik als persoon in elkaar zit en wat ik ‘kwijt’ was bv. uit mijn verleden.

De heldere inzichten in de onderdelen van numerologie hebben mij in een compleet persoonlijke spiegel van mijzelf doen kijken. Ook al zou je kunnen zeggen dat je met je eigen kijk op je persoon en leven redelijk bekend bent, toch heeft deze wijze mij veel meer een soort 360˚-inzicht van mijzelf gegeven.

Daarnaast heeft Eddy, in combinatie met zijn personal coaching, mij laten realiseren dat van mijn eigen gedrag, met name waar ik mij aan stoorde,  te achterhalen was wat daaraan ten grondslag lag. En met de wijze waarop Eddy mij hielp, heb ik dit gedrag onder controle weten te krijgen. Zover zelfs, dat ik mij niet meer laat triggeren, door wat of wie dan ook. Ik heb geleerd dit te herkennen en er mee om te gaan. En ik voel me nu zoveel beter! Dit gaf mij een geweldige ommekeer in mijn eigen leven.

Alle gesprekken, die hebben we hebben gevoerd, waren buitengewoon plezierig. Er was plaats voor verdiepende vragen, voor humor en voor verwondering, maar ook voor emotie! De sereniteit van de sessies waren voor mij een verademing en daar straalde dan ook weer heel veel rust uit. Eddy nam letterlijk alle tijd voor de sessie, inhoudelijk, en voor mij, als persoon.

De mediamieke boodschappen waren voor mij zeer persoonlijk en ontzettend emotioneel, maar ook heel verhelderend. Het gaf mij de antwoorden, waar ik al tijden op zat te wachten, bleek later. En ik voelde mij daardoor weer een ‘completer’ mens.

Eddy, dank je wel, voor de wijze waarop je mij hebt laten kennismaken met numerologie en een dieper inzicht in mijzelf. Dank ook voor de serene sfeer, die er bij onze gesprekken was.  Ik zal dit nooit meer vergeten!

Ik vind je een topper!” A.A.

groeien en ontwikkelen

“In een prettige ontspannen sfeer, met Eddy toegewijd en enthousiast, een goed gesprek gehad. Wat Eddy me vertelde sloot aan bij wie ik ben. Een soort bevestiging, die me sterkte om door te gaan met hoe ik in het leven sta en hoe ik om ga met de dingen. Maar daarnaast ook een aantal heldere aanknopingspunten voor de toekomst, om aan te werken en zo verder te kunnen groeien en ontwikkelen.” F.S.

stof tot nadenken

“Mijn drie vriendinnen en ik vonden het een prettige en interessante middag. We voelden ons op ons gemak. Natuurlijk omdat wij elkaar goed kennen maar ook op ons gemak met jouw aanwezigheid. Je behandelde ons heel respectvol en liet ons steeds de keus: herken je de dingen of is het niet zo? Dat was heel fijn. Je toon was goed en je luisterde goed. Ikzelf heb deze middag geleerd dat ik goed mijn grenzen moet aangeven en NEE moet zeggen. Dat is op dit moment mijn “item”. Zo hebben wij alle vier er wat van mee genomen, een thema waar wij nu aan werken. Al met al vonden wij het een prachtige middag met veel stof om over na te denken.” N.G.

brief zonder oordeel

De sessies die ik met Eddy heb gehad, hebben mij, via een brief schrijven naar iemand waar ik irritatie voor voelde, inzichten gegeven. Deze brief heb ik met behulp van Eddy kunnen schrijven zonder enig oordeel (wat een lastige opgave bleek). Ik ben hem daar erg dankbaar voor! Daarbij wil ik graag kwijt dat Eddy een zeer rustige, prettige en gevoelige man is die goed luistert en alle tijd voor je neemt.R.G.

diepe indruk

“Wat het meeste indruk op mij heeft gemaakt is de vraag aan Eddy of hij kon intunen op mijn zoon Kevin met een verstandelijke beperking. Hetgeen hij mij daarna mededeelde heeft zoveel impact op mij gehad. Ik vond het zo bijzonder. Het klopte exact en ik kon hem daardoor beter plaatsen en begrijpen. Heeft diepe indruk gemaakt. Graag zou ik op een volgend moment willen vragen of hij hetzelfde bij mijn andere 2 zonen kan doen. Dank Eddy.” I.J.

grateful and inspiring

“I had a very interesting and enlightening consult with Eddy. First of all I had a short pre-consult with him via Zoom after which I asked if I could have a full session. I have always believed in special numbers and during our session I was amazed how the numbers coordinated with my life from when I was young up till the present time. Eddy was very thorough in explaining the various stages of my life. Also the message from a recent dearly departed was so comforting and heartening. I am so grateful to you Eddy for a very inspiring session and a new insight in my outlook. Good Luck in your endeavors and God Bless.I.G.

cadeau aan jezelf

Het consult met Eddy heeft me geholpen om mezelf weer een stukje beter te leren kennen en ook te bevestigen wat ik voel. Ik vond het een heel prettig gesprek. Eddy neemt je mee op een reis door je getallen heel moeiteloos en ook met humor. Ik voelde me heel erg op mijn gemak, Eddy heeft een rustige uitstraling en dat geeft een vertrouwd en veilig gevoel. Of er nog opmerkingen of aandachtspunten zijn? Nou niet voor mezelf hoor hahaha……… maar ik vind dat Eddy wel wat meer mag vragen voor zo’n mooie sessie met ook nog een papieren uitdraai van het overzicht van je numerologie wat heel leuk is als naslagwerkje voor jezelf. Echt een heel bijzonder en mooi cadeau aan jezelf. Ook een superleuk idee om het cadeau te doen aan je vriend of vriendin of een andere dierbare. Eddy heel erg bedankt voor de mooie sessie, ik kom over een half jaar een vervolgsessie doen, ik wil meer weten en uitdiepen nog! Hartelijke groetjes,K. v. R.

richting in mijn leven

De sessies met Eddy waren prettig: hij neemt de tijd en geeft een veilig gevoel om de uitkomsten van de jongerennumerologie te bespreken. Het is prettig de betekenis na te kunnen lezen. Het geeft mij een richting in mijn leven en een bevestiging van bepaalde keuzes op mijn levenspad. Bedankt!” E.

kracht om mij heen

“Dat was een mooie en zeer boeiende sessie. Heel bijzonder om te ervaren. Ik duik erin. Fijn om zo’n naslagwerk te hebben. De berichten die je doorkreeg sterken me. Zeer waardevol dat je bevestigde dat er een beschermende kracht om mij heen is.R.

een fijne en zinvolle sessie

“Ik was gespannen voordat ik naar de sessie ging. Je weet het eigenlijk niet hoe het precies gaat lopen. Eddy stelde mij gelijk op mijn gemak, ik kon gelijk mijzelf zijn en ik kon ook de dingen zeggen wat mij bezig hield. Eddy nam alle tijd en ik kreeg een uitgebreide uitwerking mee zodat ik diverse onderwerpen terug kan lezen en/of verder uitwerken. Het was een fijne en zinvolle sessie van herkenning en raakvlakken. Eddy hartelijk dank hiervoor.” M.M.

veranderprocessen

In een prettig gesprek loopt Eddy alles na en legt het zorgvuldig uit. Ik moest ook even stil staan bij de veranderprocessen op dit moment en dan beroep doen op de berekening. ‘Hoe zou het zijn als ik deze feiten in mijn beslissing meeneem?’ Je hebt altijd een vrije keuze, wel geeft deze wetenschap je een goede houvast. En Eddy kan het op een mooie manier overdragen.” V.L.

betrokken en oprecht

“Bij Eddy voelde ik me erg thuis. Het was mogelijk om alles wat voorbij kwam te bespreken. Ook na die tijd vraagt Eddy af en toe hoe het ervoor staat. Daaruit blijkt zijn betrokkenheid en oprechtheid.I.V.

unexpected aspects of my life were revealed

“The session was so much more than I expected. Thanks to both his numerology and medium skills, Eddy revealed aspects of my life (both past and present) which I’d never even thought or dreamed of. And his sensitive and empathetic approach provided a very safe and comfortable environment in which to experience and benefit from this. It really helped to bring me peace and clarity .. thank you Eddy!!J.S.

diepte en betekenis

“Er zit veel meer diepte en betekenis achter getallen dan je zou denken. Eddy neemt je mee in die wereld van de getallen en ontrafelt ze voor je. Dat leidt vooral tot een fijn gesprek van mens tot mens over de dingen die op dit moment in je leven spelen of aandacht vragen. Eddy heeft veel wijsheid en rust en zet die op een prettige manier in. Na afloop van het gesprek krijg je een uitgebreid rapport mee. Het is zeker de moeite waard dit op enig moment er nog eens bij te pakken en na te lezen.” C.G.

een prachtig gesprek

Onze jongste zoon heeft drumles van Eddy, en aangezien ze zo’n goeie klik hebben, hebben we Eddy gevraagd om een keer met hem te praten. Hij heeft het moeilijk op school (gehad) en we wilden hem zo graag de kans bieden om daarover te praten met iemand anders dan zijn ouders. Zo gezegd zo gedaan, met een prachtig gesprek als resultaat. Eddy is een prettig mens, bij wie je je snel op je gemak voelt. Bedankt!

toeval bestaat niet

“Ik kwam helemaal blanco bij praktijk Allicht voor een Numerologie sessie. Het was een mooi, ontspannen en open gesprek, een wandeling langs talenten, lessen en valkuilen, wat me al dan niet nieuwe inzichten maar ook de bevestiging heeft gegeven dat toeval eigenlijk niet bestaat.D.W.

waardevolle sessie

Door je toegankelijkheid, humor en de rust die je uitstraalt laat je iemand heel erg in z’n waarde. En alles mag er zijn. Het was een waardevolle sessie. Met vele (nieuwe) inzichten of bevestigingen. Ook was het een zeer ontspannende ontmoeting. Je brengt een ander tot rust. Ik heb het boekwerk wat ik van jou ontvangen heb nog eens doorgelezen. In de waan van de dag is alles wat naar de achtergrond verplaatst, maar als ik het opnieuw lees dan valt er nog wat te helen. Hartelijke groet,” J.v.D.

inzichten en stof tot nadenken

“Eddy komt op mij over als een hele nuchtere persoon maar is tegelijkertijd ook uitermate sensitief en dat is voor mij een ideaal uitgangspunt geweest voor deze sessie. Op plezierige wijze en heel goed voorbereid ging ik het gesprek in en dat heeft mij vele inzichten en stof tot nadenken gebracht. Ik ben er blij mee en ik heb er veel aan gehad.” M.B.