referenties

meer zelfvertrouwen

Ik werd door een vriend verwezen naar Eddy. Met slechts een geboortedatum in een gesloten envelop kon hij omschrijven wat er in mij om ging destijds. Naar aanleiding daarvan een afspraak gemaakt voor een numerologiesessie bij Eddy thuis. We hebben een heel gezellig en open gesprek gehad en daarin de cijfers besproken die uit mijn geboortedatum herleid konden worden. Een herkenbaar verleden en heden kwam daaruit, evenals een toekomstbeeld waar ik wat mee kon en me meer zelfvertrouwen gaf. Eddy heeft een fijne en vrolijke persoonlijkheid. Mocht je zelf overwegen een numerologiesessie te gaan doen dan ben je bij hem aan het juiste adres. B.

fijne ervaring

Hele fijne ervaring gehad met Eddy van Praktijk Allicht.
Ik ging door een moeilijke periode, maar het gesprek met Eddy heeft me mooie inzichten gegeven in mezelf en in mijn levenspad. Ik was bijvoorbeeld erg ongelukkig doordat ik me niet “vrij voelde”.  Hier was ik me eerst nooit van bewust, maar mijn bestemmingsgetal wees uit dat vrijheid voor mij heel belangrijk is. Dat gaf veel duidelijkheid! Dit was mijn allereerste ervaring met numerologie. Eddy heeft mij hier heel warm en fijn mee kennis laten maken met een prettig en duidelijk consult.
M.v.P.

mindfulness

Aanvankelijk was ik nogal sceptisch maar gaandeweg de toelichting over de uitkomsten van het onderzoek werd ik verrast door de opvallende gelijkenis. Zeker toen ik er achteraf meer over ben gaan nadenken. Het geeft je wat handvatten om bewuster om te gaan met je uitdagingen en alert te zijn op je valkuilen. Maar ook om te genieten van hetgeen je al bereikt hebt. Mindfulness in deze roerige tijd! O. A.

kracht om mij heen

Dat was een mooie en zeer boeiende sessie. Heel bijzonder om te ervaren. Ik duik erin. Fijn om zo’n naslagwerk te hebben. De berichten die je doorkreeg sterken me. Zeer waardevol dat je bevestigde dat er een beschermende kracht om mij heen is. R.

bijzondere ervaring

Heel veel dingen kwamen gewoon enorm overeen. Toen hij vanuit het vooraf invoelen vertelde over een vrouw in een geruit rokje wist ik gelijk dat het om mijn moeder ging. Een bijzondere ervaring. T.V.

brief zonder oordeel

De sessies die ik met Eddy heb gehad, hebben mij, via een brief schrijven naar iemand waar ik irritatie voor voelde, inzichten gegeven. Deze brief heb ik met behulp van Eddy kunnen schrijven zonder enig oordeel (wat een lastige opgave bleek). Ik ben hem daar erg dankbaar voor! Daarbij wil ik graag kwijt dat Eddy een zeer rustige, prettige en gevoelige man is die goed luistert en alle tijd voor je neemt. R.G.

veranderprocessen

In een prettig gesprek loopt Eddy alles na en legt het zorgvuldig uit. Ik moest ook even stil staan bij de veranderprocessen op dit moment en dan beroep doen op de berekening. ‘Hoe zou het zijn als ik deze feiten in mijn beslissing meeneem?’ Je hebt altijd een vrije keuze, wel geeft deze wetenschap je een goede houvast. En Eddy kan het op een mooie manier overdragen. V.L.

een prachtig gesprek

Onze jongste zoon heeft drumles van Eddy, en aangezien ze zo’n goeie klik hebben, hebben we Eddy gevraagd om een keer met hem te praten. Hij heeft het moeilijk op school (gehad) en we wilden hem zo graag de kans bieden om daarover te praten met iemand anders dan zijn ouders. Zo gezegd zo gedaan, met een prachtig gesprek als resultaat. Eddy is een prettig mens, bij wie je je snel op je gemak voelt. Bedankt!

toeval bestaat niet

Ik kwam helemaal blanco bij praktijk Allicht voor een Numerologie sessie. Het was een mooi, ontspannen en open gesprek, een wandeling langs talenten, lessen en valkuilen, wat me al dan niet nieuwe inzichten maar ook de bevestiging heeft gegeven dat toeval eigenlijk niet bestaat. D.W.

weer vertrouwen in mezelf

“In een moeilijke en vooral donkere periode van mijn leven is Eddy met zijn praktijk op mijn pad gekomen. Na een allerhartelijkst ontvangst (lange en koude autorit) heeft Eddy aan mij de wereld van de numerologie voor mijn persoonlijke situatie uitgelegd. Heel interessant om te ontdekken, wat verleden-heden-en toekomst voor mij hebben betekend, nu betekenen en mogelijk kunnen gaan betekenen. Het frappante is, dat een aantal zaken die naar voren kwamen al in mijn dagelijkse leven zijn uitgekomen. Het consult bij hem heeft mij absoluut geholpen om weer vertrouwen te krijgen in mijzelf en de weg waarop ik verder dien te gaan.Ik hoop echt, dat meer mensen door Eddy geholpen kunnen worden. Zijn consult is een absolute aanrader voor iedereen die met levensvragen zit”. G.H.d.W.

mooie emoties

Met een groepje vriendinnen een numerologiesessie gedaan. Wat een indrukwekkende ervaring. In een prettige sfeer erg veel inzichten gekregen. Bijzondere vooraf ingevoelde boodschappen gaven veel inzichten en mooie emoties. Het was echt een fantastische ervaring die ik meerdere mensen gun. R.A.

inzicht in mezelf

De sessie die ik bij Eddy heb gedaan, heb ik als heel fijn ervaren. Eddy stelde mij op mijn gemak, is een begripvol persoon en voor mij voelde het vertrouwd om met hem te praten. De sessie heeft mij inzicht gegeven in mezelf. S-G.

cadeau aan jezelf

Het consult met Eddy heeft me geholpen om mezelf weer een stukje beter te leren kennen en ook te bevestigen wat ik voel. Ik vond het een heel prettig gesprek. Eddy neemt je mee op een reis door je getallen heel moeiteloos en ook met humor. Ik voelde me heel erg op mijn gemak, Eddy heeft een rustige uitstraling en dat geeft een vertrouwd en veilig gevoel. Of er nog opmerkingen of aandachtspunten zijn? Nou niet voor mezelf hoor hahaha……… maar ik vind dat Eddy wel wat meer mag vragen voor zo’n mooie sessie met ook nog een papieren uitdraai van het overzicht van je numerologie wat heel leuk is als naslagwerkje voor jezelf. Echt een heel bijzonder en mooi cadeau aan jezelf. Ook een superleuk idee om het cadeau te doen aan je vriend of vriendin of een andere dierbare. Eddy heel erg bedankt voor de mooie sessie, ik kom over een half jaar een vervolgsessie doen, ik wil meer weten en uitdiepen nog! Hartelijke groetjes, K. v. R.

om nooit meer te vergeten

De sessie met Eddy met gebruikmaking van numerologie en transformatieve mediation, heeft mij een dieper inzicht gegeven in hoe ik als persoon in elkaar zit en wat ik ‘kwijt’ was bv. uit mijn verleden.

De heldere inzichten in de onderdelen van numerologie hebben mij in een compleet persoonlijke spiegel van mijzelf doen kijken. Ook al zou je kunnen zeggen dat je met je eigen kijk op je persoon en leven redelijk bekend bent, toch heeft deze wijze mij veel meer een soort 360˚-inzicht van mijzelf gegeven.

Daarnaast heeft Eddy, in combinatie met zijn personal coaching, mij laten realiseren dat van mijn eigen gedrag, met name waar ik mij aan stoorde,  te achterhalen was wat daaraan ten grondslag lag. En met de wijze waarop Eddy mij hielp, heb ik dit gedrag onder controle weten te krijgen. Zover zelfs, dat ik mij niet meer laat triggeren, door wat of wie dan ook. Ik heb geleerd dit te herkennen en er mee om te gaan. En ik voel me nu zoveel beter! Dit gaf mij een geweldige ommekeer in mijn eigen leven.

Alle gesprekken, die hebben we hebben gevoerd, waren buitengewoon plezierig. Er was plaats voor verdiepende vragen, voor humor en voor verwondering, maar ook voor emotie! De sereniteit van de sessies waren voor mij een verademing en daar straalde dan ook weer heel veel rust uit. Eddy nam letterlijk alle tijd voor de sessie, inhoudelijk, en voor mij, als persoon.

De mediamieke boodschappen waren voor mij zeer persoonlijk en ontzettend emotioneel, maar ook heel verhelderend. Het gaf mij de antwoorden, waar ik al tijden op zat te wachten, bleek later. En ik voelde mij daardoor weer een ‘completer’ mens.

Eddy, dank je wel, voor de wijze waarop je mij hebt laten kennismaken met numerologie en een dieper inzicht in mijzelf. Dank ook voor de serene sfeer, die er bij onze gesprekken was.  Ik zal dit nooit meer vergeten!

Ik vind je een topper! A.A.

op de goede weg

Ik vond het een fijne sessie, in een rustige ongedwongen setting. Ik kon merken dat je goed voorbereid was en alles goed had verzorgd. Je nam ruimschoots de tijd en was zorgvuldig in je uitleg. Je stelt je nieuwsgierig en gelijkwaardig op waardoor het makkelijk is om me te openen. Wat er uit de ‘getallen’ kwam sloot mooi aan bij mij en gaf vertrouwen dat ik op de goede weg ben. Bedankt en groet!  A.d.V.

bevrijd

“Mijn sessie met Eddy was heel bijzonder. Dankzij de numerologieberekeningen en zijn intuïtie heb ik vragen uit mijn verleden op kunnen lossen. En heb ik handvatten gekregen voor de toekomst. Een onverwacht bevrijd gevoel. Daar ben ik hem erg dankbaar voor.” A.V.

richting in mijn leven

De sessies met Eddy waren prettig: hij neemt de tijd en geeft een veilig gevoel om de uitkomsten van de jongerennumerologie te bespreken. Het is prettig de betekenis na te kunnen lezen. Het geeft mij een richting in mijn leven en een bevestiging van bepaalde keuzes op mijn levenspad. Bedankt! E.

Dit lijkt wat voor mij... ik wil meer weten

veel geleerd

Ik heb veel geleerd door de sessie. Het was prettig en voelde mij op mijn gemak. Soms nog moeilijk toe te passen wat bij mij hoort. Maar denk vaak terug hoe ik anders tegen situaties aan kan kijken.
Pak het boekje zo nu en dan even erbij. Dan kan ik er even naar kijken. Helpt mij wel. W.v.D.

diepe indruk

Wat het meeste indruk op mij heeft gemaakt is de vraag aan Eddy of hij kon intunen op mijn zoon Kevin met een verstandelijke beperking. Hetgeen hij mij daarna mededeelde heeft zoveel impact op mij gehad. Ik vond het zo bijzonder. Het klopte exact en ik kon hem daardoor beter plaatsen en begrijpen. Heeft diepe indruk gemaakt. Graag zou ik op een volgend moment willen vragen of hij hetzelfde bij mijn andere 2 zonen kan doen. Dank Eddy. I.J.