referenties

bevrijd

“Mijn sessie met Eddy was heel bijzonder. Dankzij de numerologieberekeningen en zijn intuïtie heb ik vragen uit mijn verleden op kunnen lossen. En heb ik handvatten gekregen voor de toekomst. Een onverwacht bevrijd gevoel. Daar ben ik hem erg dankbaar voor.” A.V.

mindfulness

Aanvankelijk was ik nogal sceptisch maar gaandeweg de toelichting over de uitkomsten van het onderzoek werd ik verrast door de opvallende gelijkenis. Zeker toen ik er achteraf meer over ben gaan nadenken. Het geeft je wat handvatten om bewuster om te gaan met je uitdagingen en alert te zijn op je valkuilen. Maar ook om te genieten van hetgeen je al bereikt hebt. Mindfulness in deze roerige tijd! O. A.

kracht om mij heen

Dat was een mooie en zeer boeiende sessie. Heel bijzonder om te ervaren. Ik duik erin. Fijn om zo’n naslagwerk te hebben. De berichten die je doorkreeg sterken me. Zeer waardevol dat je bevestigde dat er een beschermende kracht om mij heen is. R.

groeien en ontwikkelen

In een prettige ontspannen sfeer, met Eddy toegewijd en enthousiast, een goed gesprek gehad. Wat Eddy me vertelde sloot aan bij wie ik ben. Een soort bevestiging, die me sterkte om door te gaan met hoe ik in het leven sta en hoe ik om ga met de dingen. Maar daarnaast ook een aantal heldere aanknopingspunten voor de toekomst, om aan te werken en zo verder te kunnen groeien en ontwikkelen. F.S.

een prachtig gesprek

Onze jongste zoon heeft drumles van Eddy, en aangezien ze zo’n goeie klik hebben, hebben we Eddy gevraagd om een keer met hem te praten. Hij heeft het moeilijk op school (gehad) en we wilden hem zo graag de kans bieden om daarover te praten met iemand anders dan zijn ouders. Zo gezegd zo gedaan, met een prachtig gesprek als resultaat. Eddy is een prettig mens, bij wie je je snel op je gemak voelt. Bedankt!

brief zonder oordeel

De sessies die ik met Eddy heb gehad, hebben mij, via een brief schrijven naar iemand waar ik irritatie voor voelde, inzichten gegeven. Deze brief heb ik met behulp van Eddy kunnen schrijven zonder enig oordeel (wat een lastige opgave bleek). Ik ben hem daar erg dankbaar voor! Daarbij wil ik graag kwijt dat Eddy een zeer rustige, prettige en gevoelige man is die goed luistert en alle tijd voor je neemt. R.G.

weer vertrouwen in mezelf

“In een moeilijke en vooral donkere periode van mijn leven is Eddy met zijn praktijk op mijn pad gekomen. Na een allerhartelijkst ontvangst (lange en koude autorit) heeft Eddy aan mij de wereld van de numerologie voor mijn persoonlijke situatie uitgelegd. Heel interessant om te ontdekken, wat verleden-heden-en toekomst voor mij hebben betekend, nu betekenen en mogelijk kunnen gaan betekenen. Het frappante is, dat een aantal zaken die naar voren kwamen al in mijn dagelijkse leven zijn uitgekomen. Het consult bij hem heeft mij absoluut geholpen om weer vertrouwen te krijgen in mijzelf en de weg waarop ik verder dien te gaan.Ik hoop echt, dat meer mensen door Eddy geholpen kunnen worden. Zijn consult is een absolute aanrader voor iedereen die met levensvragen zit”. G.H.d.W.

stof tot nadenken

Mijn drie vriendinnen en ik vonden het een prettige en interessante middag. We voelden ons op ons gemak. Natuurlijk omdat wij elkaar goed kennen maar ook op ons gemak met jouw aanwezigheid. Je behandelde ons heel respectvol en liet ons steeds de keus: herken je de dingen of is het niet zo? Dat was heel fijn. Je toon was goed en je luisterde goed. Ikzelf heb deze middag geleerd dat ik goed mijn grenzen moet aangeven en NEE moet zeggen. Dat is op dit moment mijn “item”. Zo hebben wij alle vier er wat van mee genomen, een thema waar wij nu aan werken. Al met al vonden wij het een prachtige middag met veel stof om over na te denken. N.G.

veel inzichten

De sessie numerologie met Eddy was mijn eerste kennismaking met deze vorm van therapie. Ik wist niet wat ik zou kunnen verwachten. Ik vond het bijzonder hoeveel inzichten ik tijdens de sessie met Eddy kreeg. Over mijzelf, patronen en keuzes. Ook werkte de sessie lang door, en nog steeds bij het maken van nieuwe keuzes. Eddy kan helder uitleg geven en het was een fijn gesprek, waarbij de tijd voorbij vloog. Na afloop krijg je een mooi boekje mee over jouw persoonlijke getallen en de levenslessen, uitdagingen en talenten die daarbij horen. K.v.B. 

verrijkend

Eddy neemt uitgebreid de tijd voor je en bereidt zich goed voor. Een heel bijzondere ervaring. Verhelderend en verrijkend. Ik heb mezelf nog beter leren kennen. Het is een cadeautje aan jezelf.

vrijheid

Eddy is rustig, zorgzaam en integer..  maakt het zo dat je vrijheid voelt bij het interpreteren. Zijn sessies zijn leuk, vrolijk, licht en leerzaam! M.S.

Dit lijkt wat voor mij... ik wil meer weten

diepe indruk

Wat het meeste indruk op mij heeft gemaakt is de vraag aan Eddy of hij kon intunen op mijn zoon Kevin met een verstandelijke beperking. Hetgeen hij mij daarna mededeelde heeft zoveel impact op mij gehad. Ik vond het zo bijzonder. Het klopte exact en ik kon hem daardoor beter plaatsen en begrijpen. Heeft diepe indruk gemaakt. Graag zou ik op een volgend moment willen vragen of hij hetzelfde bij mijn andere 2 zonen kan doen. Dank Eddy. I.J.

betrokken en oprecht

Bij Eddy voelde ik me erg thuis. Het was mogelijk om alles wat voorbij kwam te bespreken. Ook na die tijd vraagt Eddy af en toe hoe het ervoor staat. Daaruit blijkt zijn betrokkenheid en oprechtheid. I.V.

richting in mijn leven

De sessies met Eddy waren prettig: hij neemt de tijd en geeft een veilig gevoel om de uitkomsten van de jongerennumerologie te bespreken. Het is prettig de betekenis na te kunnen lezen. Het geeft mij een richting in mijn leven en een bevestiging van bepaalde keuzes op mijn levenspad. Bedankt! E.

fijne ervaring

Hele fijne ervaring gehad met Eddy van Praktijk Allicht.
Ik ging door een moeilijke periode, maar het gesprek met Eddy heeft me mooie inzichten gegeven in mezelf en in mijn levenspad. Ik was bijvoorbeeld erg ongelukkig doordat ik me niet “vrij voelde”.  Hier was ik me eerst nooit van bewust, maar mijn bestemmingsgetal wees uit dat vrijheid voor mij heel belangrijk is. Dat gaf veel duidelijkheid! Dit was mijn allereerste ervaring met numerologie. Eddy heeft mij hier heel warm en fijn mee kennis laten maken met een prettig en duidelijk consult.
M.v.P.

mooie emoties

Met een groepje vriendinnen een numerologiesessie gedaan. Wat een indrukwekkende ervaring. In een prettige sfeer erg veel inzichten gekregen. Bijzondere vooraf ingevoelde boodschappen gaven veel inzichten en mooie emoties. Het was echt een fantastische ervaring die ik meerdere mensen gun. R.A.

cadeau aan jezelf

Het consult met Eddy heeft me geholpen om mezelf weer een stukje beter te leren kennen en ook te bevestigen wat ik voel. Ik vond het een heel prettig gesprek. Eddy neemt je mee op een reis door je getallen heel moeiteloos en ook met humor. Ik voelde me heel erg op mijn gemak, Eddy heeft een rustige uitstraling en dat geeft een vertrouwd en veilig gevoel. Of er nog opmerkingen of aandachtspunten zijn? Nou niet voor mezelf hoor hahaha……… maar ik vind dat Eddy wel wat meer mag vragen voor zo’n mooie sessie met ook nog een papieren uitdraai van het overzicht van je numerologie wat heel leuk is als naslagwerkje voor jezelf. Echt een heel bijzonder en mooi cadeau aan jezelf. Ook een superleuk idee om het cadeau te doen aan je vriend of vriendin of een andere dierbare. Eddy heel erg bedankt voor de mooie sessie, ik kom over een half jaar een vervolgsessie doen, ik wil meer weten en uitdiepen nog! Hartelijke groetjes, K. v. R.

bijzondere ervaring

Heel veel dingen kwamen gewoon enorm overeen. Toen hij vanuit het vooraf invoelen vertelde over een vrouw in een geruit rokje wist ik gelijk dat het om mijn moeder ging. Een bijzondere ervaring. T.V.

inzicht in mezelf

De sessie die ik bij Eddy heb gedaan, heb ik als heel fijn ervaren. Eddy stelde mij op mijn gemak, is een begripvol persoon en voor mij voelde het vertrouwd om met hem te praten. De sessie heeft mij inzicht gegeven in mezelf. S-G.