tarieven

Dit lijkt wat voor mij... ik wil een afspraak of meer weten

Mini-consult

Tijdens een mini-consult leg ik uit wat numerologie inhoudt en wanneer jouw getallen werkzaam zijn.  We bespreken kort enkele getallen van jou. Je krijgt een verzamelstaat met 37 persoonlijke getallen mee, en daarnaast ook je levensladder.
gratis

Numerologie Consult A,  45 à 60 minuten

Vooraf aan het consult voel ik in op je geboortedatum. Er komen dan boodschappen bij mij binnen die voor jou van belang kunnen zijn. We bespreken een deel van jouw getallen aan de hand van je levensladder en je verzamelstaat van 37 persoonlijke getallen. We kijken naar de (wellicht onvermoede) talenten die je al bezit, de lessen die je nog mag leren en welke valkuilen er bij jou op de loer liggen. Na het consult ontvang je je persoonlijke ‘numerologie boekje 1a’ als naslagwerk wat aansluit bij het consult.
€ 45

Numerologie Consult B,  45 à 60 minuten

Consult B is een vervolgconsult als je consult A al hebt gehad Vooraf aan het consult voel ik wederom in op je geboortedatum. Er komen wellicht nieuwe boodschappen bij mij binnen die voor jou van belang kunnen zijn. We bespreken het vervolg van jouw getallen aan de hand van je levensladder en je verzamelstaat van 37 persoonlijke getallen. We bespreken je (wellicht onvermoede) talenten, de lessen die je nog mag leren en de valkuilen die bij jou op de loer liggen. Tijdens het consult leg ik een reeks van 15 gevoels- boodschap en talentkaarten voor je, met duidelijke persoonlijke mededelingen en handreikingen, toegespitst op waar jij nu staat. Na het consult ontvang je je persoonlijke ‘numerologie boekje 1b’, als naslagwerk wat aansluit bij het consult.
€ 45

Numerologie Consult C,  90 à 120 minuten

Consult C is consult A en B ineen. Vooraf aan het consult voel ik in op je geboortedatum. Er komen dan boodschappen bij mij binnen die voor jou van belang kunnen zijn. We bespreken een deel van jouw getallen aan de hand van je levensladder en je verzamelstaat van 37 persoonlijke getallen. We kijken naar de (wellicht onvermoede) talenten die je al bezit, de lessen die je nog mag leren en welke valkuilen er bij jou op de loer liggen. Tijdens het consult leg ik een reeks van 15 gevoels- boodschap en talentkaarten voor je, met duidelijke persoonlijke mededelingen en handreikingen, toegespitst op waar jij nu staat. Na het consult ontvang je je persoonlijke numerologie boek 1, als naslagwerk wat aansluit bij het consult.
€ 85

Numerologie Consult D,  90 à 120 minuten

Consult D is een vervolgconsult als je consult C (of A en B) al hebt gehad. Vooraf aan het consult voel ik wederom in op je geboortedatum. Er komen wellicht nieuwe boodschappen bij mij binnen die voor jou van belang kunnen zijn. We bespreken het vervolg van jouw getallen aan de hand van je levensladder, je verzamelstaat van 37 persoonlijke getallen en 10 nieuwe getallen en beschrijvingen. We bespreken je (wellicht onvermoede) talenten, de lessen die je nog mag leren en de valkuilen die bij jou op de loer liggen. Naar behoefte leg ik tijdens het consult, ofwel een reeks van 15 nieuwe gevoels- boodschap en talentkaarten voor je, of ik geef uitleg over je levenspad, of we behandelen enkele gezamenlijke lessen of we bespreken andere zaken die op je pad zijn gekomen. Na het consult ontvang je je persoonlijke numerologie boek 2, als naslagwerk wat aansluit bij het consult.
€ 85

Transformatieve Mediation & Life Coaching, 180 minuten

€ 120

Medium sessie, 60 minuten

€ 60

Consulten kunnen zowel fysiek als online plaatsvinden