“De sessie met Eddy met gebruikmaking van numerologie en transformatieve mediation, heeft mij een dieper inzicht gegeven in hoe ik als persoon in elkaar zit en wat ik ‘kwijt’ was bv. uit mijn verleden.

De heldere inzichten in de onderdelen van numerologie hebben mij in een compleet persoonlijke spiegel van mijzelf doen kijken. Ook al zou je kunnen zeggen dat je met je eigen kijk op je persoon en leven redelijk bekend bent, toch heeft deze wijze mij veel meer een soort 360˚-inzicht van mijzelf gegeven.

Daarnaast heeft Eddy, in combinatie met zijn personal coaching, mij laten realiseren dat van mijn eigen gedrag, met name waar ik mij aan stoorde,  te achterhalen was wat daaraan ten grondslag lag. En met de wijze waarop Eddy mij hielp, heb ik dit gedrag onder controle weten te krijgen. Zover zelfs, dat ik mij niet meer laat triggeren, door wat of wie dan ook. Ik heb geleerd dit te herkennen en er mee om te gaan. En ik voel me nu zoveel beter! Dit gaf mij een geweldige ommekeer in mijn eigen leven.

Alle gesprekken, die hebben we hebben gevoerd, waren buitengewoon plezierig. Er was plaats voor verdiepende vragen, voor humor en voor verwondering, maar ook voor emotie! De sereniteit van de sessies waren voor mij een verademing en daar straalde dan ook weer heel veel rust uit. Eddy nam letterlijk alle tijd voor de sessie, inhoudelijk, en voor mij, als persoon.

De mediamieke boodschappen waren voor mij zeer persoonlijk en ontzettend emotioneel, maar ook heel verhelderend. Het gaf mij de antwoorden, waar ik al tijden op zat te wachten, bleek later. En ik voelde mij daardoor weer een ‘completer’ mens.

Eddy, dank je wel, voor de wijze waarop je mij hebt laten kennismaken met numerologie en een dieper inzicht in mijzelf. Dank ook voor de serene sfeer, die er bij onze gesprekken was.  Ik zal dit nooit meer vergeten!

Ik vind je een topper!” A.A.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *