weer vertrouwen in mezelf

“In een moeilijke en vooral donkere periode van mijn leven is Eddy met zijn praktijk op mijn pad gekomen. Na een allerhartelijkst ontvangst (lange en koude autorit) heeft Eddy aan mij de wereld van de numerologie voor mijn persoonlijke situatie uitgelegd. Heel interessant om te ontdekken, wat verleden-heden-en toekomst voor mij hebben betekend, nu betekenen en mogelijk kunnen gaan betekenen. Het frappante is, dat een aantal zaken die naar voren kwamen al in mijn dagelijkse leven zijn uitgekomen. Het consult bij hem heeft mij absoluut geholpen om weer vertrouwen te krijgen in mijzelf en de weg waarop ik verder dien te gaan.Ik hoop echt, dat meer mensen door Eddy geholpen kunnen worden. Zijn consult is een absolute aanrader voor iedereen die met levensvragen zit”. G.H.d.W.